Kranseling: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
kGeen bewerkingssamenvatting |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is. | ||
| Regel 10: | Regel 7: | ||
-V.d. Feen | -V.d. Feen | ||
[[category: | [[category:Eten en drinken]] | ||
[[category:gastronomie]] | [[category:gastronomie]] | ||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
Versie van 12 feb 2025 11:03
Schotelvorming gebak van soezendeeg met veel eieren. Het knapperig gebak werd gevuld met aardbeien; wordt thans niet meer gemaakt omdat het zo bewerkelijk is.
Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984
Auteur
-V.d. Feen