Paptaart: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Importing text file
 
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
{{Infobox
Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse ([[baemes]]).
| above      = Paptaart
}}


Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse  [[baemes]]).
==Auteur==
P.J. Meertens


==Literatuur==
*Fijnoor, Paptaarten.
*Ghijsen, Woordenboek, 697.
*Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.


= AUTEUR =
[[category:Volkskunde]]
= P.J. Meertens =
= LITERATUUR =
= Fijnoor, Paptaarten. Ghijsen, Woordenboek, 697. Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128. =


 
[[category:Eten en drinken]]
 
[[category:Topografie]]
 
[[category:Polder]]

Huidige versie van 27 mrt 2025 10:40

Rond gebak van Zeeuwse bloem met opstaande rand en vulling van gele room, speciaal te Groede gegeten met de baomessekermesse (baemes).

Auteur

P.J. Meertens

Literatuur

  • Fijnoor, Paptaarten.
  • Ghijsen, Woordenboek, 697.
  • Aalbregtse, Kezanse kost, 125-128.