Stokbeschuit: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC. | Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC. | ||
==Auteur== | |||
= | V.d. Feen | ||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
[[category:eten en drinken]] | |||
Huidige versie van 12 mei 2025 06:54
Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC.
Auteur
V.d. Feen