Stokbeschuit: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Importing text file
 
W. van Gorsel (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
 
Regel 1: Regel 1:
{{Infobox
| above      = Stokbeschuit
}}
'''Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984'''
Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC.
Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC.


 
==Auteur==
= AUTEUR =
V.d. Feen  
= V.d. Feen =
 
 


[[category:volkskunde]]
[[category:volkskunde]]
[[category:eten en drinken]]

Huidige versie van 12 mei 2025 06:54

Traditioneel kraamgebak. Soezenbeslag met kaneel: 1 dl melk ,50 gr boter, 50 gr bloem, 2 eieren. Met een gekartelde spuit op een bakblik koekjes spuiten van 8 à 10 cm lengte in de vorm van een kurketrekker, daarna met greinsuiker bestrooien en bakken in een oven bij 225ºC.

Auteur

V.d. Feen