Lange beschuitjes: verschil tussen versies

Uit encyclopedie van zeeland
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Johan Francke (overleg | bijdragen)
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox | above =Lange beschuitjes }} right|thumb|200px|Lange beschuitjes Niet specifiek Zeeuws gebak. == Benodigdheden =...'
(geen verschil)

Versie van 9 dec 2014 13:51

Lange beschuitjes
Lange beschuitjes

Niet specifiek Zeeuws gebak.

Benodigdheden

  • 1 kilogram bloem
  • 50 gram gist
  • 20 gram zout
  • 300 gram boter of vet
  • ½ liter melk
  • suiker
  • kaneel

Bereiding

kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.

Auteur

-v.d. Feen

Tekst uit de Encyclopedie van Zeeland 1982-1984

Bekijk de originele tekst uit de Encyclopedie van Zeeland, 1982-1984