Stroopvet: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Importing text file |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| (Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven) | |||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
Stroopvet (stropievet). Uitgebakken vers spek vermengd met keukenstroop waarvan men de hoeveelheid zelf kan bepalen. Stroopvet wordt gebruikt als broodbeleg. | |||
Uitgebakken vers spek vermengd met keukenstroop waarvan men de hoeveelheid zelf kan bepalen. Stroopvet wordt gebruikt als broodbeleg. | |||
Zie verder [[keutjesdag]]. | |||
==Auteur== | |||
P.J. v.d. Feen | |||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
[[category:eten en drinken]] | |||
Huidige versie van 13 mei 2025 07:55
Stroopvet (stropievet). Uitgebakken vers spek vermengd met keukenstroop waarvan men de hoeveelheid zelf kan bepalen. Stroopvet wordt gebruikt als broodbeleg.
Zie verder keutjesdag.
Auteur
P.J. v.d. Feen