Lange beschuitjes: verschil tussen versies
Naar navigatie springen
Naar zoeken springen
Geen bewerkingssamenvatting |
Geen bewerkingssamenvatting |
||
| Regel 1: | Regel 1: | ||
[[Bestand:langebeschuitjes.jpg|right|thumb|200px|Lange beschuitjes]] | [[Bestand:langebeschuitjes.jpg|right|thumb|200px|Lange beschuitjes]] | ||
Niet specifiek Zeeuws gebak. | Niet specifiek Zeeuws gebak. | ||
| Regel 26: | Regel 24: | ||
[[category:volkskunde]] | [[category:volkskunde]] | ||
[[category:gastronomie]] | [[category:gastronomie]] | ||
[[category:eten en drinken]] | |||
Versie van 19 feb 2025 10:12

Niet specifiek Zeeuws gebak.
Benodigdheden
- 1 kilogram bloem
- 50 gram gist
- 20 gram zout
- 300 gram boter of vet
- ½ liter melk
- suiker
- kaneel
Bereiding
Kneden, rijzen, bakken in een rechthoekige vorm, in repen snijden, bestrooien met suiker en kaneel en terugzetten in de oven om de beschuitjes even te laten opdrogen.
Auteur
-v.d. Feen